Slechts € 10,00 per dag

0-120 min.: € 1,00, daarna € 1,00 per 60 min. tot € 10,00 [dagmax.]

Koningswaard 3
3078 AA Rotterdam
010 303 1860

Route

Vraag & Antwoord

Wat is het parkeertarief?

De tariefopbouw is als volgt:

0-120 minuten: € 1,00
na 120 minuten per 60 minuten: € 1,00
vanaf 11 uur tot 24 uur: € 10,00

€ 10,00 (maximum dagtarief)

U betaald per etmaal maximaal het bedrag van € 10,00. Na elke 24 uur parkeren wordt deze cyclus herhaald. Indien u uw parkeerkaart verliest, kunt u bij de automaat de knop ‘verloren kaart’ selecteren en betaalt u € 20,00.

Parkeren Rotterdam Centrum?

Ook voor Rotterdam Centrum vormen wij een interessant alternatief. U betaalt slechts een fractie van de parkeerkosten in het centrum, maximaal € 10,00 per 24 uur, en met RET lijn 23 bent u zo op de Coolsingel. Dus ook voor De Koopgoot, Maritiem Museum,  Kunsthal, Markthal, Kubuswoningen, etc. parkeert u snel en goedkoop bij Parking Centrum Keizerswaard.

Parkeren bij de Kuip / Feyenoord?

Gaat u naar De Kuip of naar Feyenoord maar heeft u geen zin in hoge parkeerkosten of files. Parkeer dan snel en goedkoop bij Parking Centrum Keizerswaard.  U betaalt slechts een fractie van de parkeerkosten, maximaal € 10,00 per 24 uur, en de RET zet u voor de deur af.

Kan ik vooraf reserveren voor Parking Centrum?

Het is niet mogelijk om te reserveren. Parking Centrum Keizerswaard is met circa 575 parkeerplaatsen de grootste parkeerfaciliteit in Keizerswaard en onder reguliere omstandigheden is er voldoende ruimte en doorloop.

Kan ik mijn auto ook langer dan 24 uur parkeren bij Parking Centrum Keizerswaard?

Het is vanzelfsprekend mogelijk uw auto langer dan 1 dag aaneengesloten te parkeren. Wel hanteren wij om veiligheidsredenen een maximum van 4 weken aaneengesloten.

Zijn de parkeerlocaties toegankelijk voor een bestelbus?

Het parkeerterrein van Parking Centrum Keizerswaard is 1.90 meter. Het parkeren van een reguliere bestelbus is geen enkel probleem.

Met welke betaalmiddelen kan ik afrekenen?

U kunt bij de betaalautomaten afrekenen met contant geld en pinpas.

Hoe ver is het van Parking Centrum Keizerswaard naar mijn bestemming?

De parkeergarage ligt midden in het centrum van Keizerswaard. Centraler kan niet. De meeste bestemmingen liggen dus op loopafstand. Door de directe RET verbindingen van het naastgelegen OV-knooppunt bent u ook snel op andere bestemming zoals Rotterdam Centrum of de Kuip.